0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Blogs

BLOGS

Blogs zorgen voor de verdiepende laag op jouw site. Waar webteksten de basisinformatie geven aan je klanten over jouw dienst of product, brengen blogs je site naar het volgende niveau. Zodra je site staat is het geen kwestie van laptop dichtklappen, benen op het bureau gooien en je ogen sluiten. Die aanvragen verschijnen niet zomaar in je mailbox. 

Is dat alles?

Nee! In het begin der internet kon je hier nog mee wegkomen. Tegenwoordig zijn er meer kapers op de kust voor jouw klanten. Met enkel het lanceren van je site is het nog niet gedaan. Je doelgroep moet van je bestaan afweten en jouw bedrijf blijven onthouden. Iets met zichtbaarheid. Een mooie oplossing daarvoor zijn blogs. Van die artikelen met woorden en informatie of amusementswaarde. Heerlijk leesvoer.

Maar Lars, blogs zijn toch oubollig?  

Allesbehalve! Blogs zijn de perfecte oplossing voor het delen van jouw expertise. Er zijn tig verschillende invalshoeken denkbaar om jouw vakgebied en expertise uit te lichten. Denk aan de laatste ontwikkelingen of misschien heb je een vurige mening over iets wat echt niet door de beugel kan. Laat van je horen met woorden. Tussen alle dagelijkse prikkels van video en fotografie op social media door, zorgt een blog echt voor rust.

Wat leveren blogs mij op?

Met blogs laat je zien dat je bestaat en dat je over kennis van zaken beschikt. Eenmaal gepubliceerd, levert een blog je soms jarenlang nieuwe bezoekers op. In een blog is het mogelijk om gewenste zoekwoorden te verwerken. Als je op de juiste manier toepast, vind je je blog op een hoge(re) positie in Google terug. Gebruiken mensen die zoekwoorden en bied jij het antwoord? Dan kom jij als winnaar uit de bus.

Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?

Snap ik heel goed! Het schrijven van een blog kost nu eenmaal tijd en moeite. Goed, je kunt binnen een halfuurtje een leuke basis op papier hebben. Maar het inhoudelijk leesbaar maken van, zoekwoorden verwerken en een leuke invalshoek op het onderwerp bedenken? Dat vergt meer tijd. Houd rekening met wat ik eerder zei: een goede blog levert je soms jarenlang nieuwe klanten op.

Bied jij een gepaste oplossing?

Jazeker! Graag help ik je met het bedenken van onderwerpen binnen jouw vakgebied en schrijf ik die blogs voor je. Regel ik een mooie invalshoek, een topverhaal en een leesbaar eindproduct. Focus jij je intussen op al die andere belangrijke werkzaamheden in je agenda. Neem contact op via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Geïnteresseerd in meer dan alleen blogs? Kijk dan eens bij mijn pakketten.