0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Lars Meijer

Lars Meijer is de naam. Nou ja, Lammert Lars Meijer om heel eerlijk te zijn. Maar Lars is mijn roepnaam en daar ben ik inmiddels aan gewend geraakt. Het allereerste levenslicht zag ik op 29 juni 1994 ergens rond kwart over twee in de middag. 2 Unlimited stond nog bovenaan de top 40 en de mussen schenen dood van het dak te vallen. Het was warm. Mijn luier werd meermaals verschoond tot er een moment kwam dat ik het zelf allemaal mocht doen. Zoals het nu eigenlijk ook gaat. Doe het zelf maar.

Ga je nu je hele eigen levensverhaal vertellen?

Nou, nee. Hoogstens een beetje achtergrondinformatie over mezelf. Ik zocht naar mijn eigen naam op Google – Lars Meijer – en vond niets. In ieder geval niets van mezelf. Blijken er nog zoveel andere Lars Meijer’s te bestaan. Lekker concurreren is dat. Zeg ik hier nu glashard dat deze pagina puur voor SEO is ingericht? Jazeker. Dat is het enige juiste antwoord. Vind je mij via deze pagina op Google? Dan betekent dit in ieder geval:

  • Dat mijn SEO-skills werken
  • Dat je nu weet wie ik ben
  • Dat je direct kennis maakt met mijn schrijfstijl

Goed, weer verder. Wie is Lars Meijer?

Geboorte, check. Uitleg pagina, ook check. Eens even zien, wat heb ik de rest van de tijd uitgespookt? Hier in sneltreinvaart.

Lars Meijer had eerst wat jaren ontwikkeling nodig. Zoals ieder (weldenkend) mens. Stukje basisschool. Faalde hard op HAVO/VWO in de brugklas. Ging terug naar VMBO. Haalde VMBO. Haalde daarna alsnog HAVO. Begon ergens daartussenin te schrijven voor een PlayStation website (PSX-Sense). Hield dit tien jaar vol. Begon tussendoor aan een bachelor Communicatie & Multimedia Design. Werkte tussendoor nog als schoonmaker, havenmeester en krantenbezorger. Maakte een jaar televisie voor Fox Sports. Interviewde honderden mensen. Schreef nog veel meer teksten. Maakte animatievideo’s. Haalde zijn bachelor met een jaar vertraging. Was alsnog jong afgestudeerd op zo’n 23e. Wist niet wat hij wilde. Deed klantenservicewerk bij KPN. Werd ongelukkig van klantenservicewerk bij KPN. Schakelde een loopbaanbegeleider in. Vond werk in de marketing en communicatie. Verloor zijn baan in de marketing en communicatie. Iets met een pandemie. Begon voor zichzelf als ondernemer. Bouwde een portfolio op. Breidde zijn netwerk uit. Huurde een kantoor. Schrijft nog steeds. Is tekstschrijver van beroep. Lars Meijer, aangenaam.

En nu dan?

Dat laat ik geheel aan jou over. Misschien heb je mijn naam ooit gehoord en zocht je naar mij. Het is ook mogelijk dat je Lars Meijer zocht, maar nu de verkeerde persoon voor je hebt. Daarvoor alvast mijn excuses. Google is hard. Als je mij zocht en je zoekt daarnaast een tekstschrijver: wees welkom. Mijn contactgegevens vind je bovenaan de pagina. Wie weet tot snel!