0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Webteksten

WEBTEKSTEN

Ga je op date of sollicitatie? Dan wil je indruk maken. Imponeren. De eerste indruk moet ijzersterk zijn. Daarna volgt de rest. Dat geldt ook voor de webteksten van jouw bedrijf of organisatie. De allereerste regels tekst op jouw site moeten de lezer prikkelen. Win je je lezer niet binnen een oogwenk? Dan ben je je bezoeker kwijt. Grote kans dat ze ook niet terugkeert.

Hoe schrijf je imponerende webteksten?

Door de lezer van je webteksten te prikkelen. Juist met unieke webteksten spreek je tot de verbeelding van de bezoeker. Daar bereik je zoveel meer mee dan een standaard tekstje. Het. Mag. Soms. Best. Een. Beetje. Anders. Toch kan een beetje houvast geen kwaad. Een doorsnee website bestaat in ieder geval uit de volgende pagina’s:

  • Homepagina
  • Over ons
  • Aanbod
  • Content / blogs
  • Contactpagina

Hoe je die pagina’s invult? Daar begint de magie. Zoveel keuzes om te maken. Heb je al een idee?

Maar Lars, dat lukt mij niet!

En dat geeft toch ook helemaal niet. Jij bent niet in de wieg gelegd om te schrijven. Ik wel. Graag ga ik met je in gesprek over de inhoud. Als tekstschrijver ga ik vervolgens op zoek naar een unieke invalshoek. Het gaat niet alleen om wat je vertelt. Nog belangrijker is hoe je het vertelt. Neem contact op via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Geïnteresseerd in meer dan alleen webteksten? Kijk dan eens bij mijn pakketten.