0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Mijn naam is Lars Meijer

en ik schrijf informerende, amuserende en activerende webteksten, blogs en videoscripts voor mkb-bedrijven die zich focussen op de consument. Drie tekstsoorten waarin ik mijn creatieve ei het beste kwijt kan. Daar plukken jij en je doelgroep de vruchten van. 

Lurz’ missie

Ik schrijf teksten. Die bezigheid waar veel ondernemers een hekel aan hebben. Graag neem ik je pijn over. Ik vind het belangrijk om duidelijk te communiceren en je lezer aan het denken te zetten. Daarvoor gebruik ik de juiste woorden om jouw lezer te prikkelen en tot actie aan te zetten. Daar mag best een knipoog tussendoor, want mensen houden van lachen. Je klanten ook.

Bekijk daarom mijn diensten:

Lars Meijer

Ik werk nauw samen met

Ik schrijf teksten. Teksten gaan samen met veel andere disciplines. Daarom werk ik nauw samen met de volgende bedrijven.

Mag ik je teksten schrijven? Bied ik je direct de mogelijkheid om eens na te denken over nieuwe video’s, foto’s en designs. Daarvoor hoef ik enkel mijn bureaustoel om te draaien. Ook werk ik nauw samen met collega-tekstschrijver Anne. Haar bedrijf is:

Lijkt je dat iets?

Denk je dat mijn diensten aansluiten op je vraag? Bel of mail gerust naar 0681724008 of babbelenmet@lurz.nl.