0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Dit is Lurz

Jouw toekomstige tekstschrijver. Of huidige. In ieder geval een tekstschrijver. 

Mijn naam is Lars Meijer

Dit is Lurz

Lurz is mijn schrijversnaam. Je mag mij ook gewoon Lars noemen. Die namen liggen dicht bij elkaar, maar zo houd ik werk en privé makkelijk gescheiden. Als schrijver geniet ik enorm van lezen. Het ene versterkt het ander. Ik vind het mooi om naar woorden te kijken en een visuele voorstelling te maken van die woorden. Dat kriebelt je brein zo lekker. Het activeren van je verbeeldingskracht heeft mij altijd al getrokken. En daarom ben ik schrijver geworden. Mag ik zelf op zoek gaan naar de woorden om jouw brein te prikkelen. En die van je doelgroep.

Mijn missie

We leven in een steeds verder digitaliserend tijdperk. Veel online platforms zijn ingesteld op foto, film en video. Vooraf ingevulde beelden die niets meer aan de verbeelding overlaten. Er is nog zoveel ruimte in te vullen met mooie teksten. Daarom is het mijn missie om teksten te schrijven die tot de verbeelding spreken. De lezer meenemen in een droom en een verhaal laten voelen. Misschien heb jij al een beeld in je hoofd van het verhaal dat je op papier wilt zetten. Maar hoe doe je dat in godsnaam? Nou, door mij in te schakelen. 

Neem vrijblijvend contact op

Ik heb een verleden in de film-, video- en animatiewereld. Toch ging mijn voorkeur altijd uit naar het schrijven van documentatie. Die vreemde eend in de bijt. Beeld en tekst kunnen elkaar zeker versterken. Maar aan de basis staat altijd een strakke tekst. Graag help ik je met het vinden van de juiste woorden. Als tekstschrijver kruip ik in jouw hoofd. En het hoofd van je klanten. Hoe? Neem vrijblijvend contact op via de contactgegevens bovenaan de pagina.

Je schakelt mij in voor

  • Blogs
  • Webteksten
  • Voice-over teksten
  • Tone of Voice bepalen

Nauwe samenwerkingen

Als schrijver werk ik samen met verschillende disciplines. Zo versterken we elkaar waar nodig. Ik werk nauw samen met:

Tevreden klanten

Teksten

Laat me weten wie jij bent

15 + 2 =