0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Dit is Lurz

Mijn naam is Lars Meijer

Lurz is een schrijver van verhalen. Bedrijfsverhalen, om precies te zijn. Teksten met een duidelijk vertrekpunt, een strakke rode draad en een pakkend einde. Mijn bedrijfsverhaal begon aan het begin van de coronapandemie. In de week dat we geen handen meer mochten schudden, besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik hou wel van een uitdaging met wat druk op de ketel. So far, so good.

Mijn missie

Persoonlijk focus ik mij op het schrijven van teksten. Daarin vind ik het belangrijk om in te spelen op de verbeeldingskracht van de lezer. Ik laat je doelgroep inleven in jouw product of dienst. Dat doe ik in de vorm van:

Na het lezen van mijn teksten, voelt jouw doelgroep zich aangesproken en geprikkeld. Hun muis gaat zonder dat zij het doorhebben richting de gewenste call to action. Ze willen gebruik maken van jouw product of dienst. In hun hoofd kunnen ze al niet meer zonder.

Ik werk nauw samen met

In het begin werkte ik thuis achter mijn bureau. Enkele maanden later deelde ik een kantoor met oud-studiegenoten. Misschien ken je hun bedrijven in Groningen ook wel:

Mag ik teksten voor je schrijven? Bied ik je direct de mogelijkheid om eens na te denken over nieuwe video’s, foto’s en designs. Handig, zo’n gedeeld kantoor met creatievelingen. Daarnaast werk ik nauw samen met collega-tekstschrijver Anne. Haar bedrijf is:

Zo eenzaam is het beroep van een freelance tekstschrijver toch niet. 

Lijkt je dat iets?

Vertel me dan wie je bent en wat je zoekt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek vraag ik je het hemd van het lijf. Zo weet je in een mum van tijd of je iets aan mij hebt. Wacht niet langer en klik hieronder op mijn telefoonnummer of mailadres. Tot snel!

0681724008

babbelenmet@lurz.nl

Vertel me wie jij bent

8 + 6 =

Bundelpot