0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Blogs laten schrijven?

Je hebt zo’n mooie organisatie opgebouwd en je bent een ster in je eigen vakgebied. Veel te druk met werken voor klanten, dan het pro-actief werven van nieuwe. Blogs zijn daarom dé manier om jouw expertise(s) in uit te lichten. Tijdrovend. Maar op consistente basis uitgevoerd, uiterst effectief. Blogs hoef je niet zelf te schrijven. Blogs kan je ook laten schrijven. Stel je eens voor dat je gewoon je eigen dingen kunt blijven doen terwijl je je expertise(s) deelt met huidige en potentiële, nieuwe klanten?

Voordelen met blogs van Lurz

√ Ik weet hoe je een blog begint, vertelt en afsluit

√ Je blogs zijn daarom een mooi, kloppend geheel

 Ik neem SEO zoekwoorden mee in mijn blogs

 Je blogs kunnen daardoor een nog hoger bereik halen

 Ik onderzoek de blogs van je concurrenten

 Zodat jouw blogs er straks bovenuit steken

Waarom blogs laten schrijven?

Een blog is niet zomaar een willekeurig stukje tekst. Het is juist de kunst om zo snel mogelijk tot de essentie te komen. Waar jij geen tijd hebt om elke dag blogs te schrijven, hebben lezers niet de hele dag de tijd om je blogs te lezen. Zo simpel is het. Toch is het van belang dat jij net die ene klantvraag zo kort en bondig mogelijk kunt beantwoorden. Des te eerder klopt de lezer aan bij jou om die oplossing te leveren. Daarnaast is iedere blog een doorgeefluik naar de rest van je website. Win-win?  

Wat kosten blogs?

Blogs zijn er in alle soorten en maten. Er zijn korte, informatieve blogs die snel to the point komen. Ook zijn er longreads die uitgebreid op een onderwerp inzoomen. Er zijn veel factoren die meespelen tijdens het schrijven van blogs. Hoe lang is een artikel? Hoeveel onderzoek is er nodig? En in welke frequentie schrijf ik blogs voor je? Tijdens een kennismakingsgesprek duik ik met je diepte in. Vervolgens ontvang je van mij een offerte op maat. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur na dit gesprek een offerte van mij. 

Een greep uit mijn geschreven blogs

Campooz

Monk whisky

Monk whisky

Forever Living

Talect

Talect

Wat ze ervan vonden

Lars heeft voor Talect meerdere artikelen en blogs geschreven. Mooie en goede inhoudelijke teksten voor verschillende doelgroepen. 

Alexander Meijers

Eigenaar, Talect

De schrijfstijl van Lars is erg beeldend. Daarnaast is hij goed in staat om onze merkbeleving om te zetten naar woorden. Hij heeft voor mijn bedrijf Campooz meerdere teksten en verhalen geschreven. Allemaal naar volle tevredenheid!
Raoul Veldink

Eigenaar, Campooz

Blogs lezen

Combineer blogs met webteksten

Blogs zijn ideale landingspagina’s. Een plek waar je lezer terechtkomt om zich te laten informeren of amuseren. Daarna is het de kunst om je lezer naar de rest van je site te krijgen. Als jouw webteksten vervolgens ook nog eens mooi aansluiten bij de informatie uit de blogs, ben jij spekkoper. Beiden ook nog eens in dezelfde tone of voice? Waanzinnig. Combineer je blogs daarom met webteksten.

Blogs nodig? Vul de vragenlijst hieronder in.

Via onderstaande vragenlijst ontvang ik vooraf een beter beeld van de vraag waarmee je zit. Zo help je niet alleen mij, maar ook jezelf. Zo komen we samen tot de kern. De vragen spreken voor zich.