0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Webteksten laten schrijven?

Webteksten laat je schrijven door een professional. Het lukt je ongetwijfeld om zelf een eerste versie op te schrijven. Daar kom je je eerste jaar wel mee door. Als je bedrijf toe is aan de volgende stap, besteed je dit uit. Laat je interviewen, gooi je wildste ideeën op tafel en laat het vervolgens los. Ik ga voor je aan de slag en keer bij je terug. De eerste revisieronde ontvang je van mij. 

Voordelen webteksten van Lurz

√ Ik weet welke informatie waar op je webpagina moet staan

√ Je teksten zijn daardoor scanbaar voor de lezer

 Ik neem de zoekintentie van je bezoeker in acht per webpagina

 Je vraagt je nu af wat zoekintentie is en realiseert je inderdaad dat je iemand nodig hebt

Waarom webteksten laten schrijven?

Anno nu ben je als bedrijf onzichtbaar als je nog geen website hebt. Een vaste haven op het internet waar jouw organisatie, je expertise(s), werknemers en meer verankerd liggen. De ideale plek om je huidige klanten naar toe te verwijzen voor informatie, amusement en aankopen. Nieuwe klanten verwerf je op de daarvoor ingerichte webpagina’s. Als tekstschrijver leg ik de essentie van iedere, afzonderlijke webpagina voor je vast.  

Kosten webteksten

De kosten van webteksten variëren altijd. Het ene bedrijf is het andere niet. Gelukkig maar. Op basis van jouw unieke vraag, maak ik een offerte op maat. Webteksten schrijf ik namelijk niet uit de losse pols. Om tot de juiste teksten te komen, doe ik gepast onderzoek en neem ik interviews af. Daarna komt pas de eerste letter op papier. Mijn verwachtingen leg ik puntsgewijs voor je vast in een offerte op maat. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur na aanvraag een offerte van mij. 

Een greep uit mijn geschreven webteksten

Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken

Gareth & Lucas

Pestpectief

Monk whisky

Monk whisky

Wat ze ervan vonden

Lars is vriendelijk en makkelijk benaderbaar. We hadden een harde deadline voor onze teksten. Wat een opluchting dat we Lars hebben ingeschakeld: onze teksten waren tijdig geschreven, goed en hij weet de belangrijke aspecten van onze teksten te benadrukken.
Raiko Olde Boerrigter

Mede-eigenaar, Pestpectief

Erg plezierige samenwerking met Lars.
Fijn persoonlijk contact en goed resultaat.

Corné Ritsema

Mede-eigenaar, Bert Ritsema Verzekeringen & Hypotheken

Webteksten laten schrijven

Combineer webteksten met blogs

In je webteksten leg ik de essentie van je bedrijf uit. Wie ben je, wat doe je en op welke manier? Zodra je webteksten stevig staan, is er geen wolf die ze omver blaast. Wel is het mogelijk om je fundering nog verder te verstevigen. Laat mij blogs voor je schrijven om je groeiende expertise(s) te blijven delen. 

Webteksten nodig? Vul de vragenlijst hieronder in.

Via onderstaande vragenlijst ontvang ik vooraf een sterk beeld van de vraag waarmee je zit. Zo help je niet alleen mij, maar ook jezelf. De te beantwoorden vragen spreken voor zich.