0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Voice-over voor video laten schrijven?

Overal waar je kijkt, zie je video’s. Van korte persoonlijke video’s in matige kwaliteit in een Insta Story tot hoogwaardige videoproducties op je LinkedIn tijdlijn. Video’s met of zonder verhaal. Vooral video’s waar een gedachte achter zit, help ik graag aan mee. Voordat de camera aangaat, schrijf ik het op te nemen verhaal voor je uit. Een handige voice-over tekst die je als leidraad gebruikt om beelden op te schieten. Dit doe ik met liefde voor videoproductiebedrijven die zich liever bezighouden met het filmen en monteren. 

Voordelen voice-over voor video van Lurz

√ Ik heb ervaring opgedaan als televisiemaker voor FOX Sports

√ Je hebt daardoor te maken met iemand die weet hoe een video in elkaar steekt

 Ik lever je een passende drieakter af

 Je video vertelt daardoor een mooi, kloppend verhaal

 Ik weet hoe lang teksten moeten zijn voor een voice-over

 Zodat je nooit in de knoop komt met de tijd

Waarom een voice-over voor video laten schrijven?

Video is een prachtig medium voor storytelling. Een goede video begint met een sterk verhaal op papier. Als filmmaker vind je het leuk om na te denken over de beelden die je schiet en de uiteindelijke montage. Het verhaal dat je vertelt, vind je minstens zo belangrijk. Het lukt je alleen niet altijd om het verhaal een passend begin, middenstuk en einde te geven. Ik help je graag om dat verhaal te verzorgen in een passend videoscript voor je voice-over. Mag jij daarna mijn woorden op jouw manier tot leven laten komen.

 

Kosten voice-over voor video

Van plan om een korte productvideo te schieten of ga je voor een duidelijke uitlegvideo met meerdere stappen? Ook speelt het onderwerp van de video mee. Dien ik mij eerst in te lezen in het onderwerp of kan ik direct mijn creatieve vrijheid de vrije loop laten gaan? Is het een video met een heldere tijdlijn of juist heel abstract? Graag ga ik met je in gesprek over het soort video dat je gaat maken. Daarna ontvang je van mij een offerte op maat voor het videoscript. Op werkdagen ontvang je binnen 48 uur na dit gesprek van mij een offerte. 

Deze teksten van mij kwamen al tot leven

KopjeK (i.s.m. Nordwaarts)

Kopjek

Motor2Go (i.s.m. Studio Ongezouten)

Motor2Go

Sport050 (i.s.m. Blue Monkey Media)

Sport050

OTC Organics (i.s.m. Studio Flink)

Wat ze ervan vonden

Super bedankt voor het schrijven van onze ‘We will return’ voice-over <3
Pascal Rakers

Eigenaar, KopjeK

Wij hebben Lars zijn diensten gebruikt voor het maken van een voice-over tekst voor een videoproductie. Lars communiceert prettig, levert goede kwaliteit. Wij gaan zeker vaker met hem samenwerken!

Jesse Joustra

Mede-eigenaar, Blue Monkey Media

Video bespreking

Liever webteksten of blogs?

Ik schrijf niet alleen voice-overs voor video. Sterker nog, ik schrijf hoofdzakelijk teksten voor websites. Dat doe ik in de vorm van webteksten en blogs. Sluit dat beter aan bij de vraag die je hebt? Neem dan eens een kijkje bij één van deze diensten.

Voice-over nodig? Vul de vragenlijst hieronder in.

Via onderstaande vragenlijst ontvang ik vooraf een beter beeld van de vraag waarmee je zit. Waar gaat de video over en voor wie maak je die? De vragen spreken voor zich.