0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Tekstschrijver in Groningen die tot de verbeelding van je klanten spreekt

Je hebt woorden op papier gezet, maar er ontbreekt iets. Zelfs na het tien keer hardop voorlezen van de tekst, struikel je over je eigen zinsconstructies. Als je er zelf niet uitkomt… waarom niet uitbesteden? Als tekstschrijver in Groningen help ik je met het schrijven van webteksten, blogs en videoscripts. En niet zomaar wat teksten. Ik help je om het doel van een tekst te bepalen en neer te zetten. Bij mij ontvang je teksten die:

  • Informeren
  • Amuseren
  • Activeren

Met mijn kennis over tekstschrijven zorg ik met kleine verdraaiingen, nuances en technieken, voor aantrekkelijke, leesbare teksten. Ik kruip in de huid van jouw lezer en schrijf op wat ze willen horen. Dit alles in jouw voordeel.  

Schrijf effe een teksie

Waarschijnlijk dacht je: dat tekstje schrijf ik zelf wel even. Tot je ineens achter je scherm zit en de tekst moet typen. De informatie zit toch al in je hoofd?! Waarom komt het er nu niet uit?! 

Het antwoord is simpel. Je schrijft te weinig. En geef toe, je vindt schrijven helemaal niet leuk. Ik houd ervan. Daarom trek ik die informatie graag uit je brein en tover de inhoud om in de woorden waar jij al die tijd naar zocht. Niet overtuigd? Zij gingen je al voor:

 

“De schrijfstijl van Lars is erg beeldend. Daarnaast is hij goed in staat om onze merkbeleving om te zetten naar woorden. Hij heeft voor mijn bedrijf Campooz meerdere teksten en verhalen geschreven. Allemaal naar volle tevredenheid!”

Raoul Veldink

Eigenaar, Campooz

Met Lars werken is niet alleen heel gezellig, maar ook productief. Hij kan met weinig input de mooiste teksten maken.

Joris Bakker

Eigenaar & editor, Studio Flink

“Lars is vriendelijk en makkelijk benaderbaar. We hadden een harde deadline voor onze teksten. Wat een opluchting dat we Lars hebben ingeschakeld: onze teksten waren tijdig geschreven, goed en hij weet de belangrijke aspecten van onze teksten te benadrukken.”

Raiko Olde Boerrigter

Mede-eigenaar, Pestpectief

Waarom Lurz jouw tekstschrijver in Groningen is

Ah, je bent er nog steeds. Je zoekt meer redenen om met mij in zee te gaan als tekstschrijver? Eens even zien. Jij zoekt:

✅ Iemand die zijn afspraken nakomt en deadlines haalt

✅ Naar het ‘oh-daar-was-ik-niet-opgekomen-effect’

✅ Een betrouwbare tekstschrijver waarmee je kunt lachen

Ja, maar echt, trouwens. Ik wil wel een beetje plezier halen uit onze samenwerking. Jij niet?

Oké, terug naar het zakelijke. Jij zoekt ook: 

✅ Doeltreffende verhalen waardoor jouw doelgroep denkt: hè hè, dit zoek ik!

✅ Een andere manier om je eigen tijd mee in te vullen

✅ Naar iemand die je investering waard is (SHOCK: Mijn diensten zijn niet gratis)

Tekstschrijver Groningen

Niet gratis? Wat kost zo’n tekst dan?

Grote kans dat je direct naar dit kopje scrolt, zonder de teksten hierboven te lezen. Waarom tijd verspillen aan informatie, als het toch veel te duur is om in te investeren? Toch ga ik je hier een klein beetje teleurstellen. Want ik maak offertes op maat. De ene organisatie laat een hele website van 12 pagina’s schrijven, waar een ander naar mij toe komt voor één ‘Over ons’ pagina. Dat is nogal een verschil in prijs.

Hoe kom ik erachter wat je kost?

Gelukkig is er een manier om erachter te komen wat je bij mij kwijt bent aan één of meerdere teksten. Ik maak mijn offertes geheel vrijblijvend op maat. Op iedere individuele dienstpagina staat een vragenlijst met informatie die ik van je nodig heb. Heb je je offerte binnen 48 uur in je mailbox. Beslis je daarna of je ermee akkoord gaat of op zoek gaat naar een minder leuke tekstschrijver.

Ga direct naar één van mijn diensten: