0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Tekstschrijver Groningen

Lurz is een tekstschrijver in Groningen. Mijn doel? Teksten schrijven die tot de verbeelding spreken. Zo neem je de lezer van begin tot eind mee in jouw denkwijze. Dus loop je al lange tijd rond met een idee, maar krijg je dat niet op speelse manier op papier? Ongeacht of dit nu om een nieuw product of dienst gaat. In je hoofd zie je het beeld waarschijnlijk al voor je. In de werkelijkheid valt het puzzelstukje maar niet op de juiste plaats. Loze gedachtes die in het niets blijven hangen.

AARRGGGHHHHH……

Ho, even kalm! Je hoeft die teksten zelf ook helemaal niet te schrijven. Daarvoor schakel je een tekstschrijver in. Ik kijk de hele dag naar lege pagina’s, tot er woorden uit mijn vingers komen. Graag ga ik met je in gesprek om jouw idee naar boven te halen. Tover ik de woorden wel bij elkaar en laat ik jouw idee tot leven komen. De tijd is altijd rijp om te beginnen. Zie het lezen van deze tekst dan als trigger om eindelijk daad bij het woord te voegen. Waar wacht je nog op?

Werkzaam als tekstschrijver in Groningen

Als tekstschrijver werk ik in de prachtige stad Groningen. In 2016 belande ik per ongeluk in deze stad en ik ben er niet meer weggegaan. De plek in Nederland waar jong en oud samen voor levendigheid zorgen. Zat excentrieke mensen om de hele dag naar te kijken. Een heerlijke activiteit. Vervolgens stap ik achter mijn laptop en ga ik aan de slag met woorden. Schrijven is wat ik de hele dag doe. Schrijven, schrappen en mezelf meermaals vervloeken. Hoort er allemaal bij en merk jij niets van terug. Des te meer voldoening geeft dat eindresultaat.

Werk je als tekstschrijver ook buiten Groningen?

Om te schrijven heb ik slechts twee dingen nodig: een laptop en internet. Dat laatste zelfs alleen om mijn geschreven werk te delen. Goed, ook wel handig voor wat onderzoek. Maar veel informatie haal ik uit ons gesprek. Of je nu in Limburg, Gelderland of Groningen zit. Zolang mijn tekststijl aansluit bij jouw wensen, komen we vast tot een passende oplossing. Neem contact op via mijn contactgegevens bovenaan de pagina.

Neem vrijblijvend contact op

Waarom nog wachten met de uitvoering van je idee als je vandaag al kunt beginnen? Neem geheel vrijblijvend contact op als je denkt dat mijn schrijfstijl je aanspreekt. Bel mij persoonlijk op 0681724008. Bespreken we je speurtocht direct telefonisch. Liever persoonlijk afspreken? Vind ik net zo gezellig.