0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Tekstschrijver Groningen

Een tekstschrijver in Groningen? Jazeker! Ik schrijf teksten die tot de verbeelding van de lezer spreken. Dit doe ik vanuit mijn kantoor in de binnenstad. Graag help ik je met het op papier krijgen van jouw teksten. Of op een scherm, zoals dat nu gebruikelijker is. Terwijl ik jouw teksten schrijf, werk jij lekker verder aan dingen die jij belangrijk vindt. Een echte win-win situatie. Als tekstschrijver in Groningen ben ik erg flexibel. Ik heb een brutale en speelse schrijfstijl die ik graag gebruik. Maar ik heb ook de kundigheid om jouw schrijfstijl over te nemen. Kom vooral langs om even te babbelen over alles en niets. Praten we verder over de werkzaamheden, waarna ik weer lekker verder schrijf.

Mijn werkzaamheden als tekstschrijver in Groningen

Als tekstschrijver ben ik niet alleen aan het schrijven. Ik doe veel onderzoek door mij in te lezen in jouw werkgebied. Ook neem ik veel interviews af. Daar hoort een voorbereiding bij, maar ook uitwerken en filteren. Hoe lang ik bezig ben? Hangt volledig van de opdracht af. Daarom ontvang je van mij altijd een offerte op maat. Je schakelt mij in voor de volgende diensten:

  • Blogs en / of artikelen
  • Webteksten
  • SEO teksten
  • Tone of voice bepalen
  • Stijlgids

In de kern zijn al mijn diensten gespitst op teksten. Ik geniet ervan om te stoeien met woorden. Jouw woorden. Schrijven voor een ander werkt voor mij als koffie in de ochtend. Als tekstschrijver schrijf ik niet voor een afgebakende niche. Ik geniet veel te veel van al die nieuwe onderwerpen. Laat mij in jouw wereld duiken en ik bijt mezelf erin vast. Als persoon ben ik een autodidact. Razendsnel ben ik thuis in jouw vakgebied. Zet ik de mooiste woorden op papier, namens jou. Uiteraard gepast voor je doelgroep.

Schrijf je ook voor mensen buiten Groningen?

Als schrijver heb ik het privilege om overal te kunnen werken. Met enkel een werkende internetverbinding en een laptop kom ik heel ver. Als tekstschrijver werk ik in Groningen. Maar ik werk voor klanten in heel Nederland. Lang leve het internet. Werk je in Overijssel, Noord-Brabant of Gelderland of in het buitenland? Neem gerust contact met me op. Als mijn manier van schrijven bij je aansluit, komen we vast tot een oplossing.

Mail naar babbelenmet@lurz.nl of bel direct naar 0681724008. Graag help ik je met het verder ontwikkelen van je online-identiteit.