0681724008 babbelenmet@lurz.nl

DIENSTENBUNDEL

Welke diensten kan ik combineren?

Webteksten, blogs en een stijlgids gaan ideaal samen. In een stijlgids leg ik je doelgroep en te hanteren tone of voice vast. Op basis daarvan schrijf ik vervolgens je webteksten en blogs. Zo sluiten al je uitingen perfect op elkaar aan. 

Voordelen dienstenbundel van Lurz

√ Ik verzorg webteksten, blogs en een stijlgids

√ Je krijgt daardoor teksten die op elkaar aansluiten

 Ik neem je doelgroep mee in het schrijven

 Je bedrijfsuitingen zorgen daardoor voor herkenning

Waarom diensten bundelen?

Schrijf je alleen webteksten? Dan staat je site na publicatie stil. Publiceer je één enkele blog? Krijgt je website ook geen stabiele hartslag van. Verzorgen meerdere medewerkers alle uitingen van je organisatie? No way dat hier enige regelmaat in te vinden is. Laat mij een stijlgids schrijven voor consistentie en herkenning, webteksten voor de informerende basisbehoefte en blogs ter verdieping. Dan begint je website pas écht te leven.

Wat kost een dienstenbundel?

Een dienstenbundel maak ik altijd op maat. De inhoud – webteksten, blogs en een stijlgids – staan in ieder geval vast. Hoeveel webteksten en blogs dat zijn? Welke informatie wil je allemaal vastleggen in je stijlgids? Hoeveel onderzoek komt daarbij kijken? Allerlei vragen die tijdens het kennismakingsgesprek van een antwoord worden voorzien. Ik vraag je het hemd van het lijf tot ik een duidelijk beeld heb van de échte vraag. Binnen 48 uur na het gesprek ontvang je van mij een offerte op maat. 

Wat eerdere klanten ervan vonden

Werk al jaren met veel plezier samen met Lars. Hij is adequaat en professioneel en levert ons altijd uitstekende teksten!

Roy Wijkstra

Eigenaar, Rootbeat

Prettige samenwerking met Lars! Denkt mee, levert op tijd en schrijft zeer goede teksten. Het samenwerken met Lars is zeker aan te raden!
Pim Schnater

Eigenaar, Reviewfabriek

Liever klein beginnen?

Het schrijven van webteksten, blogs en een stijlgids kost veel tijd. Ik kan me goed voorstellen dat je eerst klein wilt beginnen door te beginnen met één dienst. Kijken of je je daadwerkelijk kunt vinden in mijn schrijfstijl voor jouw bedrijf. Begin daarom met het afnemen van een losse dienst. Klik hieronder op de dienst voor meer informatie. 

Blogs nodig?

Benader mij op de manier die jij het prettigste vindt. Direct weten of je iets aan mij hebt? Bel mij op 0681724008. Gaat je voorkeur uit naar geschreven contact? Druk op de knop hieronder en mail mij je vraag door. Op werkdagen, maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 – 17.00 uur, ontvang je binnen 48 uur een mail terug.