0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Stijlgids

STIJLGIDS

Consistente teksten schrijven is een kunst. Het lukt je zelf misschien wel om een paar teksten in dezelfde stijl te schrijven. De kans is alleen groot dat je werknemer of rechtstreekse collega dat op een heel andere manier doet. Communiceren vanuit hetzelfde bedrijf, maar met geheel andere stijlen. Dat is tegenwoordig een echte no-go. 

Hoe creëer ik die consistentie?

Door het gewenste taalgebruik vast te leggen in een stijlgids. Of noem het een tone of voice document. Potato, potato. Ik help bedrijven en organisaties graag met het opzetten van een stijlgids. Samen gaan we op zoek naar de doelgroep van het bedrijf en deze leg ik voor je vast. Op basis van die doelgroep leg ik het gewenste taalgebruik vast. Zo communiceren jij en je collega’s straks geheel in dezelfde stijl.

Wat heb ik verder aan een stijlgids?

Door als bedrijf of organisatie in dezelfde stijl te communiceren, creëer je merkbekendheid. De doelgroep gaat naast het herkennen van je logo ook wennen aan je taalgebruik. Ook al zijn die pagina’s en blogs door allemaal verschillende mensen geschreven aan de achterkant. 

Kan jij dat voor mij regelen, Lars?

Jazeker! Al meer dan eens mocht ik een stijlgids verzorgen voor anderen. Een waardevol document die je jaren kunt gebruiken om consistent je merk neer te zetten. Lijkt het jou handig om een stijlgids voor je organisatie te laten ontwikkelen? Vraag gerust naar de mogelijkheden. Mijn contactgegevens vind je bovenaan de pagina.

Geïnteresseerd in meer dan alleen een stijlgids? Kijk dan eens bij mijn pakketten.