0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Lurz is een freelance copywriter in Groningen. Ik schrijf op basis van opdrachten en projecten. Dat doe ik in de vorm van webteksten, blogs en stijlgidsen. Drie praktische eindproducten die jouw organisatie naar het volgende niveau tillen. Het liefste schrijf ik teksten die tot de verbeelding spreken van jou en je doelgroep. Vooral de doelgroep is belangrijk. Maar hoe regelen we dat?

Freelance copywriter in Groningen gezocht?

Sinds maart 2020 werk ik als freelance copywriter in Groningen. Ik schrijf voor verschillende bedrijven in diverse werkgebieden. Dat doe ik expres. Ik vind het heerlijk om als ‘leek’ in een onderwerp te duiken en dit proberen te begrijpen. Want als ik het uiteindelijk begrijp en weet op te schrijven, dan snapt jouw eindgebruiker het ook. Weet ik al iets af over jouw vakgebied? Is dat helemaal mooi meegenomen.

Deze diensten lever ik

Als copywriter in Groningen schrijf ik teksten. Over elk woord binnen iedere zin is langdurig nagedacht. Zo moet het verhaal logisch zijn, de toon aanslaan bij de eindgebruiker en de invalshoek uniek. Een tekst moet niet een ‘dertien in een dozijn’ zijn. Voorafgaand aan het schrijven doe ik daarom een onderzoek, houd ik interviews en ga ik op zoek naar die unieke invalshoek. Teksten lever ik vervolgens op in de volgende vormen:

  • Blogs en / of artikelen
  • Webteksten
  • SEO teksten
  • Stijlgids (tone of voice document)

Al mijn diensten zijn tekstgerelateerd. Ik geniet enorm van het stoeien met woorden. Het lukt jou ongetwijfeld om een basistekst op papier te zetten. Maar een tekst die jouw doelgroep vervolgens op de juiste manier prikkelt? Dat is een ander verhaal. En dat verhaal schrijf ik graag voor je.

Voordelen van een freelance copywriter

Als freelance copywriter in Groningen breng ik veel voordelen mee. Als eerste zit je niet contractueel aan mij ‘vast’. Op basis van een enkele opdracht of langdurig project, werk ik met je samen. Zowel op de korte als lange termijn ben ik in te schakelen. Ik weet hoe het schrijven van een tekst werkt – gelukkig maar – waardoor ik snel aan de slag kan. Hoe ik precies te werk ga? Dat lees je terug in ‘mijn werkwijze‘.

Ben je al overtuigd van mijn kunsten? Neem contact op via de contactgegevens bovenaan de pagina.