0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Freelance tekstschrijver Drenthe

Freelance tekstschrijver in Drenthe gezocht? Zoek vooral niet verder. Als freelance tekstschrijver help ik je met het creëren van teksten voor jouw site, social media of ander kanaal. Zolang er maar woorden op papier moeten komen. Of op een scherm. Graag lever ik je teksten op die niet alleen lekker lezen, maar ook conversie(s) opleveren. Winst voor ons allebei.

Freelance tekstschrijver in Drenthe gezocht?

Allereerst werk ik als freelance tekstschrijver in Groningen, op steenworp afstand van Drenthe. Of je nu een ondernemer bent of beleidsbepaler binnen een bedrijf of organisatie: klopt gerust bij me aan. Het maakt niet uit waar in het land je werkt, want ik kan voor iedereen aan de slag. Het is lastig om een tekst op papier te zetten die niet alleen prikkelt, maar ook aanzet tot actie. Een kunst an sich noem ik het. De tekst dient het gewenste publiek binnen te halen, aandacht vast te houden en op te roepen tot actie. Weet je ze niet in korte tijd te overtuigen van je kwaliteit(en)? Kan je ze gerust uitzwaaien. Die potentiële klant keert niet meer terug.

Mensen zijn tegenwoordig zeer onrustig als het gaat om hun gedrag. Overal komen pushmeldingen en prikkels binnen, dus die korte tijd die jij hebt weten te bemachtigen van die persoon is ontzettend belangrijk. Als freelance tekstschrijver kan ik ellenlange teksten voor je schrijven die tot diep in de details alles vertellen. Maar vaak is dat helemaal niet nodig. Liever nog schrijf ik kort en beknopt de kern van het te vertellen verhaal. Zo is er minder tijd nodig van de lezer en is de kans groter dat ze uiteindelijk de gewenste actie ondernemen.

Voordelen van een freelance tekstschrijver

Als freelance tekstschrijver breng ik veel voordelen mee. Als eerste weet ik van wanten op het gebied van teksten schrijven. Daarnaast kan je mij tijdelijk inhuren voor een enkele klus of een afspraak maken op lange termijn. Zo hoef je geen beginnende stagiair of een junior werknemer aan te nemen die nog veel moet leren. Al die tijd en geld die je besteed aan iemand die nog moet oefenen kost je uiteindelijk meer dan dat ik je in korte tijd zal kosten. Ook ben ik niet bij jou in vaste dienst, waardoor je na de afgesproken werkzaamheden ook weer van die kostenpost af bent. Daarnaast lever ik:

  • Ongelimiteerde interesse in jouw vakgebied
  • Een frisse blik op je vakgebied
  • Jou meer (vrije) tijd op om aan andere taken te besteden
  • Bewezen toegepaste formules in mijn teksten
  • De mogelijkheid om een continue stroom aan content te ontvangen

Van idee naar resultaat

Er zijn zoveel invalshoeken mogelijk op het gebied van geschreven teksten. Je kunt een onderwerp vanuit een positieve kant benaderen, maar ook benadrukken waarom iets ontzettend slecht is. Ook is het mogelijk om een tekst te schrijven vanuit jou als expert, maar je kunt ook schrijven vanuit de situatie van je klant. De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang je de inhoud goed aanpakt. Mijn taak als freelance tekstschrijver voor jouw bedrijf of organisatie is om dat in goede banen te begeleiden. Van idee naar resultaat op een doeltreffende manier.

Neem contact met me op via de contactgegevens bovenaan de pagina of via het contactformulier.