0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Tekstbureau Groningen

Een tekstbureau in Groningen? Nou ja. Ik schrijf teksten, aan een bureau in de levendige stad Groningen. Dat doe ik tot nu toe helemaal zelf. De ene dag doe ik dit vanuit huis en de andere dag vanuit mijn kantoor. Maar net waar ik die dag zin in heb. Graag help ik je verder met het realiseren van jouw online teksten. Kan jij weer bezig met andere belangrijke zaken. Een win-win situatie, toch? Tenminste, als je zoekt naar een tekstbureau in Groningen en je vindt dat mijn schrijfstijl bij jouw wensen aansluiten. Grote kans dat je zelf ook in de omgeving werkt. Rijden we even naar elkaar toe, drinken we een bakkie en praten we wat over koetjes en kalfjes. Schrijf ik daarna weer lekker verder.

Werkzaamheden van dit tekstbureau in Groningen

Schrijven is niet alleen schrijven. Daar hoort ook degelijk onderzoek bij. Denk aan voorbereidingswerk in de vorm van inlezen. Maar ook interviews voorbereiden, afnemen en uitwerken. Ligt er net aan wat voor opdracht je bij mij neerlegt. Mijn diensten bestaan in ieder geval uit het schrijven van:

Al mijn diensten zijn tekstgerelateerd. Ik vind het heerlijk om te stoeien met woorden. Niet mijn woorden, maar jouw woorden. Het allerliefst schrijf ik voor een ander. Dat is mijn benzine. Denk je nu: goh, daar heb ik iets aan? Laat het mij vooral weten. Ik schrijf niet voor een specifieke niche. Bewust niet. Ik vind het veel te leuk om telkens weer over nieuwe werelden te leren. Laat mij in jouw wereld duiken en ik grijp mezelf erin vast. Daarin komt mijn autodidactische kant naar boven. Alle verkregen informatie zet ik daarna met liefde om in teksten namens jouw bedrijf. En voor je doelgroep.

Buiten Groningen dan?

Het fijne van schrijven is dat ik dit vrijwel overal kan doen. Met een fatsoenlijke internetverbinding en een laptop kom ik een heel eind. Als tekstbureau opereer ik vanuit de stad Groningen. Maar werk jij aan de andere kant van het land? Dan is dat geen enkel probleem. Mijn klanten bevinden zich in het hele land. Lang leve het internet! Bel of mail mij met je vraagstuk. Komen we vast tot een passende oplossing.

Werk je dus in Limburg, Zeeland, Noord-Holland of zelfs in het buitenland? Contacteer me gerust, als je denkt dat mijn schrijfstijl iets aan jouw online-identiteit kan bijdragen.