0681724008 babbelenmet@lurz.nl

Daar zit je weer. Het is maandagochtend, je slaat je laptop open terwijl naast je een dampend bakje koffie wacht op de eerste slok. Je ruikt de geur al, maar als je nu een slok neemt brand je je gehemelte. Nog even geduld. Zo gaat dat met het schrijven van teksten soms ook. Je ruikt de woorden al en wilt ze dolgraag op papier zetten, maar het lukt op dat moment nog niet. Zo heeft iedereen wel eens moeite met het schrijven van teksten. Ik ook.

Iedereen heeft wel eens moeite met schrijven

Heel eerlijk, vandaag is ook zo’n maandagochtend. Misschien niet diep genoeg geslapen vannacht of toch een keertje te lang gesnoozed vanochtend? Zeg het maar. Toch kan ik niet zeggen: nou, dan schrijf ik vandaag maar een dagje niet en hoop ik dat het morgen beter gaat. Ondertussen heb ik teksten genoeg geschreven om van mezelf te weten dat de woorden wel een keertje komen. Misschien een uurtje later dan normaal. Dat komt omdat ik vrijwel dagelijks bezig ben met het schrijven van teksten.

Lees jij dit nu en voel je je hetzelfde, maar komt die gewenste stroom met woorden niet uit je vingers? Grote kans dat je je scherm al minstens een keer vervloekt hebt en dat je mijn tekst nu leest als afleiding. Je sluit deze blog zo af en keert terug naar dat document waar nog steeds geen progressie zichtbaar is. Tijd voor een nieuwe poging met nieuwe energie. Toch?

Voor veel mensen is het schrijven van teksten een bijzaak. Een taak die simpelweg gedaan moet worden, maar waar je op voorhand echt geen zin in hebt. Stoeien met woorden, terwijl er nog zoveel leukere dingen te doen zijn. Je bent simpelweg niet begonnen met je bedrijf om er enkel over te schrijven. Toch moet je telkens door die zure appel heen bijten… of toch niet?

Terugkerend probleem

Als je je hier telkens weer in blijft herkennen, kan je jezelf afvragen of je je tijd juist besteedt. Stel je voor dat je al die tijd die je aan het ploeteren met teksten besteedt gewoon aan andere activiteiten kunt besteden? Acquisitie doen, brainstormen over de inhoud van je nieuwe site of een huisstijl bepalen? Gewoon dingen doen waar jij je energie uithaalt.

Creëer tijd door bijvoorbeeld het schrijven van je teksten uit te besteden. Reiken we elkaar de hand toe, want zelfs op een slechte dag lukt het me nog de gewenste woorden op papier te zetten. Moeite hebben met schrijven is bij mij maar voor even. Neem contact op met mij voor de mogelijkheden.